Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beykoz Yangın : Beykoz sosyete pazarında yangın - Galeri - Yaşam : Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı.

Beykoz Yangın : Beykoz sosyete pazarında yangın - Galeri - Yaşam : Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı.. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Beykoz'da iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, kavacık soğuksu gazi tufan durak sokağı'nda iki katlı bir evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Zaten yangın kontrol altına alındı. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. Istanbul beykoz yangın i̇stanbul beykoz çavuşbaşı'nda çıkan orman yangınında 5 hektar alan kül oldu. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Beykoz'da yangın paniği - Beykoz Haber
Beykoz'da yangın paniği - Beykoz Haber from i2.cnnturk.com
Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz, anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, yaptığı açıklamada, beykoz'daki itfaiye beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz gümüşsuyu mahallesi gezgin sokak üzeri bila sayılı 2 katlı binada kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Son dakika beykoz yangın haberleri ve beykoz yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Beykoz\'da ormanlık alanda çıkan yangın, yerden ve havadan müdahale ile kontrol altına alındı. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alınan bilgiye göre, kavacık soğuksu gazi tufan durak sokağı'nda iki katlı bir evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi.

Beykoz'da korkutan yangın! Gökyüzünü duman kapladı
Beykoz'da korkutan yangın! Gökyüzünü duman kapladı from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı.

Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. Beykoz' da yangın.3 ocak 2016 pazar. Zaten yangın kontrol altına alındı. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Istanbul beykoz yangın i̇stanbul beykoz çavuşbaşı'nda çıkan orman yangınında 5 hektar alan kül oldu. Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.canlı yayına telefonla. İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi. Beykoz'da ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. Son dakika beykoz yangın haberleri ve beykoz yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Kavacık'ta üniversitede çıkan yangın söndürüldü.

Beykoz kundura fabrikasında yangın - Bloomberg HT
Beykoz kundura fabrikasında yangın - Bloomberg HT from geoim.bloomberght.com
İstanbul üniversitesi i̇stanbul tıp fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, yaptığı açıklamada, beykoz'daki itfaiye beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler. Beykoz, anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Zaten yangın kontrol altına alındı. Alınan bilgiye göre, kavacık soğuksu gazi tufan durak sokağı'nda iki katlı bir evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren.

Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Beykoz çubuklu'da 7 katlı iş merkezinin bodrum katında kazan dairesindeki çalışma sırasında yangın çıktı. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. 29 haziran 2018 cuma 15:26. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz\'da ormanlık alanda çıkan yangın, yerden ve havadan müdahale ile kontrol altına alındı. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.